Bra Google-tjänster

Bra Google-tjänster

I stort sett alla som är ute på webben använder Googles sökfunktion, men hur är det med deras tjänster? De har väldigt många gratistjänster och ibland kan det vara svårt att veta vad som kan vara av nytta för just min webb. Khaki har därför gjort ett urval av tjänster som är viktiga om man driver en webbplats;

Google Analytics, det självklara valet vad gäller statistik för webbplatsen. Innehåller det mesta man kan behöva när det gäller antal besökare, populära sidor, använda sökbegrepp och hänvisande sidor. Med andra ord innebär det att du får reda på hur många som besökt din webb, vilka sidor de besöker mest och hur de hittat din sida. Värdefull information!

Google Maps/Places, registrera ditt företags adress och ange en mängd extra uppgifter om verksamheten och till och med lägga in egna bilder. Du får en egen plats på Googles karta och hamnar väl synlig i sökmotorn när någon söker på ditt företag. Det tar ett par-tre veckor att bli registrerad (du måste skicka in ett vykort för att konfirmera din adress). Men det är värt väntan.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer