Ny kund: Columbi publishing

Ny kund: Columbi publishing

Har fått det roliga uppdraget att producera en ny webbplats till bokförlaget Columbi Publishing, ett spännande nytt förlag som satsar på att ge ut kvalitetslitteratur. Den första boken heter ”Leva någon annanstans” och är en antologi med berättelser skrivna av människor som av olika anledningar flyttat till Sverige. De beskriver intryck och upplevelser, motgång och framgång, stort och smått, roligt och sorgligt. Allt redigerat av redaktören Marie Peterson. För den som blir sugen på att läsa finns den att köpa på Bokus. Fler spännande titlar utlovas under hösten!

Columbi publishing drivs av Michael Vallinder och finns på Ideon i Lund. Den nya webbplatsen kommer förstås att byggas i WordPress och beräknas vara färdig i början av september.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer