Kunder som jobbar med Nano

Kunder som jobbar med Nano

Upptäckte att två av Khakis kunder har samma Nanolabb på sina startsidor. Nanolabbet i fråga finns på fysikum vid Lunds universitet och arbetar bland annat med att skapa den nya generationens LED-lampor.

Utmaning hållbart Lund


Projektsajten Utmaning hållbart Lund − som verkar för samarbete mellan universitet och kommun i små och stora miljöprojekt − beskriver utmaningen ”Lys upp staden!” där forskarna vid Nanolabbet försöker tillgodose behovet av mycket ljus och sänkt energiförbrukning. Läs mer här »

JOIN

Att det kan bedrivas den typen av avancerad nanoforskning i Lund kan vi tacka ingenjörsbolaget JOIN för. De har lyckats konstruera ett vibrationsfritt labb mitt i en tätort trots de  höga kraven på total stabilitet. Läs mer här »

Det verkar vara ett högaktuellt ämne, särskilt i Lund där det byggs fler labb…

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer