Festivalwebb för Planet Lund

Festivalwebb för Planet Lund

Så här har min skärm sett ut de senaste veckorna! Hållbarhetsfestivalen Planet Lund går in på näst sista dagen och dess webbsida har varit ett fantastiskt projekt att få jobba med. Det digra programmet  — omkring 200 programpunkter — går alla att läsa om på planetlund.se. Läs också om den den angelägna fotoutställningen Hard Rain — Whole Earth? av den brittiske fotografen Mark Edwards (sista dagen imorgon att se den!) och se bilderna från olika evenemang i fotoalbumen.

www.planetlund.se

Planet Lund arrangeras av Utmaning hållbart Lund – ett samarbete mellan Lunds universitet och Lunds kommun för hållbar utveckling.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer