Pinterest för företag

Pinterest för företag

Det bildbaserade sociala nätverket Pinterest blir alltmer populärt och nu kan även företag använda det för sin marknadsföring. Tidigare riktade man sig enbart till privatpersoner (även om företag använde sig av möjligheten att synas även här) men nu har man från Pinterest deklarerat att det finns möjlighet att skapa särskilda företagssidor. Här separeras privata och kommersiella konton och man ger tips och vägledning för den företagare som vill börja lägga upp bilder. Man kan exempelvis publicera bilder på nya produkter (gärna innan de läggs ut till försäljning), inspirationsbilder, projekt, evenemang m m.

Här kan du  inspireras av andra: Jetsetter, Allrecipes, Etsy, Organized Interiors och Petplan Insurance eller läsa mer om de nya funktioner som kan användas. Läs också om de bästa tipsen för att börja pinna som företagare.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer