One-pager – vad är det?

One-pager – vad är det?

Vårt senaste projekt, Entrepreneurial Copy, är en s k one-pager, vilket innebär att allt innehåll ligger på en enda scrollbar sida. Menyn finns ändå med och man klickar sig fram på vanligt sätt, med skillnaden att sidan automatiskt scrollar till rätt plats. Fördelarna med en one-pager är att allt innehåll blir lika sökbart på Google som om det låg på startsidan. Det innebär också att sajten är extremt mobilvänlig i o m att menyn inte behöver användas i samma utsträckning.

One-pager-teman passar bäst till mindre sajter som inte innehåller alltför mycket material eftersom annars kan bli för mycket scrollande. Metoden kan å andra sidan lyfta en enkel sajt till något som ”sticker ut” mer än vanligt.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer