Butik Lanthandeln i ny design

Butik Lanthandeln i ny design

butiklanthandeln
Vår kund sedan många år, Butik Lanthandeln, ville ha en uppfräschning och modernisering av e-butiken från 2011 (också av Khaki) och vi fick uppdraget att göra en s k redesign. Den gamla sidan hade fungerat bra, men det började samtidigt märkas att det gått några år. Sidan såg smal ut, bilderna var för små och grafiken lite för dominerande. På den nya sidan ligger nu istället fokus på att lyfta upp bilderna i ett stort format medan grafik och typografi tonats ner. Sidan är bredare och öppnare och menyerna förenklade.

Om Butik Lanthandeln: Omsorgsfullt renoverade gamla möbler målade i nya vackra färger av Martina Qvennerberg som driver butiken. Bilder tagna av fotograf Kennet Ruona.

Besök butiken här: www.butiklanthandeln.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer