Innovatörer för hållbara städer

Innovatörer för hållbara städer

Vårt senaste projekt www.futurebylund.se är publicerat. Målet med innovationsplattformen Future by Lund är att via olika samarbeten skapa hållbara lösningar för framtidens städer inom mobilitet, smarta energisystem och ljus och belysning. Future by Lund drivs av: Lunds kommun, Ideon, Kraftringen, Lunds universitet, Eon, Region Skåne, Sustainable Business Hub, SP, Akademiska Hus och Siemens.

Khaki webbyrå har producerat en responsiv webbplats i WordPress innehållande projektbeskrivning, kontaktinformation, bildbläddrare, nyhetsflöde med funktioner för bildgallerier och film. Nyhetsbrev och en engelsk sajt är under utveckling. I samarbete med SaraBe, Sustainable Studio och Martin Magntorn.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer