Om Khaki

Vi vänder oss till små och medelstora företag och erbjuder sajter som inte bara är snygga och funktionella, de kan även utvecklas över tid. Vi månar om hållbarhet – även på webben.

Vi gör både nya webbplatser och uppdaterar befintliga som behöver kompletteras med nya funktioner. Till basutbudet är det enkelt att koppla ytterligare lösningar som just ditt företag behöver, exempelvis E-handel och bokningstjänster. Vi omsätter dina behov i tekniska lösningar!

Men en attraktiv design är minst lika viktigt – och här kan vi vägleda för att skapa den rätta designen för sin plats på webben. Khaki ingår också i ett kreativt nätverk med grafiska formgivare, fotografer, skribenter och illustratörer. Många av oss sitter på frilanskontoret Winstrup i Lund.

För dig som kund är våra webbplatser enkla att hantera eftersom vi huvudsakligen arbetar i WordPress.

Vi fortsätter att finnas för dig, även när din webbplats är klar, genom att erbjuda underhåll, serviceavtal, säkerhet, utbildning och uppdateringar. I vårt utbud ingår dessutom SEO-onpage, nyhetsbrev med mera.

Hos Khaki kan du förvänta dig ett engagerat bemötande där vi stöttar och hjälper dig hela vägen i ditt webbprojekt.

Samarbetspartners

Grafolin – grafisk formgivning
Kennet Ruona – fotograf
Ida Magntorn – fotograf
Lisa Ising – journalist och skribent
Jutta Falkengren – illustratör

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer