Om Khaki

Khaki är en webbyrå med lång erfarenhet inom digital produktion, vare sig det handlar om webbplatser, nyhetsbrev eller e-handel. Byrån drivs främst av Maria Gyllström, men ingår också i ett kreativt nätverk med grafiska formgivare, fotografer, skribenter och illustratörer. Många sitter på frilanskontoret Winstrup i Lund. En av de närmaste i nätverket är Caroline Bjurman Holgersson på Grafolin, grafisk formgivare lång och bred erfarenhet av formgivning och kommunikation.

Kunder och inriktning

Jag har sedan drygt 20 år producerat webbplatser till kunder som vill ha skräddarsydda sidor, både som anställd och i egen regi. Mina kunder är ofta små och medelstora företag och föreningar, men jag har även arbetat med kommuner och universitet.

Mina kunder är ofta idédrivna och vill inte ha någon standardlösning. Eftersom mitt verktyg sedan länge är WordPress finns det därför alla möjligheter att anpassa sidan efter önskemålen. Jag arbetar både med att utveckla nya webbplatser och uppdaterar befintliga som behöver kompletteras med nya funktioner. Till basutbudet är det enkelt att koppla ytterligare lösningar som just ditt företag behöver, som exempelvis e-handel och bokningstjänster.

Service och underhåll

Jag fortsätter att finnas för dig, även när din webbplats är klar, genom att erbjuda underhåll, serviceavtal, säkerhet, utbildning och uppdateringar. I Khakis utbud ingår dessutom SEO-onpage, nyhetsbrev med mera.

Hos mig på Khaki kan du förvänta dig ett engagerat bemötande där jag stöttar och hjälper dig hela vägen i ditt webbprojekt.

Samarbetspartners

Grafolin – grafisk formgivning
Kennet Ruona – fotograf
Ida Magntorn – fotograf
Lisa Ising – journalist och skribent
Jutta Falkengren – illustratör

Maria Gyllström, ägare Khaki webbyrå

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer