Title Image

BiVi Consulting

BiVi Consulting

BiVi har sedan 2013 arbetat med ledningsstöd till både privat och offentlig sektor. Genom att arbeta gränsöverskridande mellan olika typer av branscher har BiVi stor erfarenhet av de gemensamma utmaningar som finns i dagens arbetsliv.

 

Birgitta Viklund är grundare till BiVi. Hon är utbildad socionom som har haft ledarpositioner i mer än 25 år. Hon är specialist inom ledarskap på individ-, grupp- och systemnivå.

 

Webbplatsen var ursprungligen producerad av Karin Lilja, men tiden hade gått och det fanns behov en uppgradering av såväl innehåll som layout. Den var byggd som en ”one-page”, med allt innehåll på en sida men allt eftersom verksamheten utökades så behövde detta speglas på hemsidan. Khaki fick i uppdrag att bygga om strukturen där tjänster, program och annan information infogades på separata sidor. Det lades även fokus på att visa alla de goda omdömen BiVi fått av nöjda kunder. En aktuellt-sida visar ett flöde med nya händelser. Den grafiska profilen uppgraderades, liksom layouten av sidorna.

 

Plattform: WordPress
Tema: Bridge

 

I samarbete med:
Grafolin: grafisk profil för TRIAD, ikoner och ett infoblad som pdf.
Mats Johnsson: foto

 

biviconsulting.se →

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer